ΛΑΣΤΟΝ ΑΜ ΕΛΑΦΡΟΜΠΕΤΟΝ ΛΤΔ

Ιδιότητες και πλεονεκτήματα:

 • Πολύ ελαφρύ
 • Άριστα θερμομονωτικό
 • Τέλειο για ηχομόνωση
 • Προσφέρει στεγανότητα
 • Άκαυστο
 • Πολύ ανθεκτικό στα βακτηρίδια και τους μικροοργανισμούς
 • Εντισεισμικό
 • Χαμηλό κόστος

Ελαφρομπετόν

slide 008

Πιο σύγχρονη τεχνολογια Καλύτερη εξυπηρέτηση.

Για χρόνια τώρα συμμεριζόμαστε τις ευθύνες και τις αγωνίες των πελατών μας, γιατί η δουλειά τους είναι και δική μας δουλειά.

Γι’αυτό έχουμε βάλει ως στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη εκεί που τον νοιάζει περισσότερο:
στη συνέπεια, στην εκτέλεση της εργασίας που μας ανάθεσε, στην εγγυημένη ποιότητα, στο προσιτό κόστος.

Μαζί μας ο πελάτης βγαίνει πάντα κερδισμένος.

Τα έργα μας μιλούν
Μέχρις ότου υιοθετηθούν αντικειμενικοί και εξειδικευμένοι ελέγχοι ποιότητας, η καλύτερη σας εξασφάλιση είναι τα ίδια μας τα έργα.
Από μονοκατοικίες μέχρι πολυκατοικίες και από απλές μέχρι τις πιο απαιτητικές εφαρμογές, τα έργα σας στέκουν αδιάψευστοι μάρτυρες μιας δουλειάς καλά καμωμένης που θα αντέξει στον χρόνο.
Απόδειξη, η εμπιστοσύνη που μας επέδειξαν οι μεγαλύτερες εταιρείες παγκυπρίως στην κατασκευή των πιο σημαντικών έργων τους.

Τι χρειάζεστε, πού το χρειάζεστε;
Κάθε οικοδομική ανάγκη σε ελαφρομπετόν απαιτεί και την ανάλογη ξηρή πυκνότητα. Εσείς απλώς πέστε μας την εφαρμογή και εμίς διαθέτουμε τη γνώση αλλά και τη δυνατότητα παραγωγής σταθερής πυκνότητας 300 μέχρι 700 Kgr/m3. Επίσης, ανεξάρτητα από το μέγεθος του έργου, ο πιο αποδοτικός, σύγχρονος στόλος παραγωγής ελαφρομπετόν στην Κύπρο σας εγγυάται 750 κυβικά μέτρα ποιότητας ανά οκτάωρο.
Έτσι ικανοποιούμε τις εξειδικευμένες σας ανάγκες την ίδια στιγμή που εσείς είστε ήσυχοι ότι το έργο που μας έχετε αναθέσει θα ανταποκρίνεται στα πιο απαιτητικά ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας.

Εγγυημένη και σταθερή ποιότητα
Για να σας εξασφαλίσουμε εγγυημένη και σταθερή ποιότητα, ολόκληρο το φάσμα της παραγωγής ελέγχεται επί τόπου στο εργοτάξιο από ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Επιπλεόν, δώσαμε την απαραίτητη σημασία στην εκπαίδευση του προσωπικού μας, κι αυτό, μαζί με την τεχνολογία μας, είναι που εγυάται την ποιότητα.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που η εταιρεία μας είναι η μοναδική στον τομέα, στην οποία απονεμήθηκε το ISO 9001/2000, μια αναγνώριση που τιμούμε σε κάθε μας έργο.

slide 007

Το άλλο σας κέρδος
Την κάθε δουλειά που αναλαμβάνουμε τη διεκπαιρεώνουμε γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς να επεμβαίνουμε στις υπόλοιπες εργασίες του εργολάβου.
Φεύγοντας από κάθε ργοτάξιο, το αφήνουμε όπως ακριβώς το βρήκαμε, τόσο γιατί σεβόμαστε τον χώρο αλλά και για να εξοικονομούμε τον χρόνο των άλλων.
Μαζί λοιπόν, ε το συγκαταβατικό κόστος, μαζί μας κερδίζετε πολύτιμο χρόνο.

Η γνώση μας στη διάθεση σας
Είμαστε για χρόνια σ΄αυτή τη δουλειά. Πρωτοπορούμε και ηγούμαστε του κλάδου προς όφελος των πελατών μας. Η πείρα μας τίθεται στη διάθεση των συνεργατών μας για να δώσουμε λύσεις στις όποιες κατασκευαστικές σας ανάγκες.

Σεβόμαστε το περιβάλλον
Ένα άλλο από τα «πιστεύω» μας είναι ο σεβασμός προς το περιβάλλον, τόσο στο εργοτάξιο όσο και γενικότερα στη φύση.
Η ετοιμασία και εφαρμογή του υλικού, με τη χρήση οργανικών φαρμάκων, γίνεται αθόρυβα με σύστημα κλειστού κύκλου που δεν επιτρέπει τη διαφυγή σκόνης ή άλλων ουσιών στην ατμόσφαιρα.

Το κυψελοειδές ελαρομπετόν Foam Cem Cellular είναι ένα σύγχρονο θερμοηχομονωτικό υλικό που προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα στη σύγχρονη οικοδομική.

Το υλικό παράγεται από την ανάμειξη νερού, τσιμέντου κι ειδικού αφρού.

Το ελαφρομπετόν χρησιμοποιείται ώς μονωτικό υλικό από όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές χώρες.

Ιδιότητες και πλεονεκτήματα:

 • Πολύ ελαφρύ
 • Άριστα θερμομονωτικό
 • Τέλειο για ηχομόνωση
 • Προσφέρει στεγανότητα
 • Άκαυστο
 • Πολύ ανθεκτικό στα βακτηρίδια και τους μικροοργανισμούς
 • Εντισεισμικό
 • Χαμηλό κόστος

Εφαρμογές

Στους τοίχους
Σε χαμηλή πυκνότητα, το ελαφρομπετόν Foam Cem Cellular είναι ευρείας εφαρμογής και είναι το καταλληλότερο θερμομονωτικό υλικό για διπλούς εξωτερικούς τοίχους

Στις στέγες και στις ταράτσες
Αυτή είναι η πιο εξειδικευμένη χρήση του. Προσφέρει τέλεια θερμομόνωση ενώ παράλληλα το ελάχιστο ειδικό του βάρος το κάνει κατάλληλο για το φινίρισμα των ρύσεων ώστε να καθιστά εύκολη την τοποθέτηση στεγανωτικής μεμβράνης

Στα πατώματα
Λόγω του χαμηλού βάρους του, όταν το ελαφρομπετόν χρησιμοποιείται ώς θερμομονωτικό πατωμάτωνμειώνει το «νεκρό» φορτίο του σκελετού της οικοδομής, σε αντίθεση με το οπλισμένο σκυρόδεμα (μπετόν αρμέ).
Επίσης, καλύπτει τέλεια και με ευκολία κάθε ανωμαλία στις διασωληνώσεις των πατωμάτων και προσφέρεται για την επικάλυψη του με παρκέ, μάρμαρο,  κεραμικό ή οποιοδήποτε υλικό επιλεγεί.

Επιπλεόν εφαρμογές
Εφαρμογή στις ρύσεις των επίπεδων ταρατσών
Εφαρμογή στις εκσκαφές και τις διασωληνώσεις για τέλειο γέμισμα
Εφαρμογή στους τοίχους πυρασφάλειας κσι  τις προκστσκευασμένες πλάκες

δ: Ρήνου 1, Απ. Ανδρέας, 3061, Λεμεσός, Κύπρος - τ: (+357) 25560990 / 700 77 111 - f: (+357) 25575900- κ: (+357) 99662111- e: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Designed & Developed by Antici! Online

Zo2 Framework Settings

Select one of sample color schemes

Body Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Background Image

Main Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Background Image

Inset Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Background Image

Bottom Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Background Image
Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image